galerij Pepper

JOUW PERSOONLIJKE GALERIJ

WELKOM

Voorsmaakje

Alle foto’s worden bewerkt nadat je jouw keuze hebt doorgestuurd. We hebben alvast één foto uitgekozen waarvan je de voor- en nabewerking kan bekijken om je een idee te geven van de uiteindelijke foto’s. Schuif de pijltjes van links naar rechts om het resultaat te bekijken.

DSC_4366-voorDSC_4366-web

Via onderstaande knop ga je naar jouw persoonlijke galerij. Geef de viercijferige pincode in die je via mail ontvangen hebt. Vervolgens kies je jouw foto’s en vink je jouw keuze aan. Deze foto’s worden nadien nog extra bewerkt, dit wil zeggen dat we alle pluisjes, loszittende haartjes en eventuele vuiltjes gaan wegwerken. Indien van toepassing, werken we de leiband of andere storende elementen weg. Ook de kleuren passen we aan zodat de foto helemaal tot zijn recht komt.

Jouw gekozen pakket bevat 6 foto’s. Vink jouw gekozen foto’s aan. Wens je er graag extra, dan is dit zeker mogelijk. Hier dien je rekening te houden met 15 euro per extra foto.

Ben je zeker van je keuze? Druk dan onderaan de pagina op de knop ‘verstuur’. Vervolgens krijgen wij jouw selectie doorgestuurd en gaan wij hiermee verder aan de slag. 

Onder geen beding worden er onbewerkte bestanden doorgegeven of verkocht. Wij geven onze klanten een kwalitatief afgewerkt eindproduct en een onbewerkte foto is maar een half resultaat. Het bewerkingsproces is een groot deel van het eindresultaat. 

JOUW Galerij

klik op onderstaande knop om je persoonlijke galerij te bekijken.

Artwork

Heb je gekozen voor het pakket Semper Fidelis of Semper Excelsius, dan bestellen we ondermeer afdrukken van de gekozen beelden bij een professioneel fotolabo. Een overzicht van enkele afdrukmogelijkheden zoals een canvas vind je terug op de pagina Artwork via onderstaande knop.