Over ons

Wie is Canis Fotografie

Opgegroeid in de Kempen, hij de technische kennis en zij de creatieve touch. Beiden een liefde voor honden en een passie voor fotografie. Een logisch gevolgd is dus hondenfotografie.

Alles is begonnen met de honden. Na enkele jaren hondenschool is Jeff gestart met een opleiding Algemene Kynologie en ging hij als hondeninstructeur aan de slag. Fotografie beperkte zich toen vooral tot het maken van herinneringen tijdens onze reizen. Op deze manier brachten we een stukje van de natuur terug mee naar huis.

Meer en meer gingen onze eigen honden als onze persoonlijke modellen fungeren. Handig met vier Franse Bulldoggen in huis. De foto’s werden beter en ook de honden van vrienden kwamen al is voor de lens te zitten. 

Door veel te kijken, te lezen en ervaringen op te doen, zijn we steeds dichter bij ons doel gekomen; Canis Fotografie en mogen we ons nu effectief professioneel hondenfotograaf noemen. Als natuurliefhebbers kiezen we ervoor om enkel buitenfoto’s te nemen in natuurlijk licht. 

Jeff

Met een achtergrond als florist heb ik altijd al iets gehad met de natuur. Hierdoor fotografeer ik het liefst buiten, gebruik makend van het natuurlijk licht. Fan van het gouden uur!

Een ideale vrije dag bestaat uit duiken in de Oosterschelde (of nog liever op een verre bestemming tussen exotische vissen) gevolgd door een bordje tapas vergezeld door een speciaalbiertje.

Ik heb misschien een stoer uiterlijk en draai niet rond de pot maar beschik over een engelengeduld en neem de tijd voor jouw perfecte foto. Ga je mee op avontuur?

Lie

Zot van witte bloemen en thee met een stukje cake, al dan niet zelf gebakken. Nieuwsgierig, creatief en empathisch. Drie zaken waarom ik fotografie geweldig vind. Nieuwsgierig naar jullie verhaal én de emoties hierachter. 

Een oog voor detail en een voorliefde voor het grafische heb ik overgehouden aan mijn opleiding beeldende kunsten. 

Op een zondagnamiddag vind je me terug met onze vier Franse Bulldoggen in het bos. Achteraf kan je me vergezellen op een terrasje met een glaasje gin-tonic. Wanneer spreken we af?