Algemene voorwaarden Canis Fotografie

Alle foto’s en advertenties gemaakt door Canis Fotografie kunnen steeds gepubliceerd worden op onze website, Facebookpagina en Instagram. Indien u dit liever niet heeft, gelieve ons hier dan van op de hoogte te stellen voor aanvang van de fotoshoot.

Indien u geen vast pakket heeft gekozen bij het vastleggen van de fotoreportage is het aantal geleverde foto’s ondermeer afhankelijk van de duur van de fotoshoot en kan hierdoor helaas niet op voorhand vastgelegd worden. Kiest u voor een pakket, dan is dit op voorhand wel vastgelegd. Achteraf heeft u steeds de mogelijkheid om bewerkte foto’s bij te bestellen aan de hand van een persoonlijke galerij.  

Uit alle foto’s die gemaakt zijn tijdens de fotoshoot wordt er een eerste selectie door Canis Fotografie gemaakt. Deze foto’s worden vervolgens bewerkt. De foto’s die deze selectie niet hebben gehaald, kunnen onder geen beding verkregen worden.

Tevens worden er geen onbewerkte bestanden doorgegeven of verkocht. Wij geven onze klanten een kwalitatief afgewerkt eindproduct en een onbewerkte foto is maar een half resultaat. Het bewerkingsproces is een groot deel van het eindresultaat. 

Wil je dat de foto’s echt tot zijn recht komen? Dan kan je er er voor kiezen om via ons afdrukken, een canvas of andere fotoproducten van hoge kwaliteit, afgedrukt bij een professioneel fotolabo te bestellen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de weergave van de bestanden op niet gekalibreerde schermen alsook de kwaliteit bij het afdrukken van de foto’s thuis of bij particuliere afdrukservices.

Al het werk van Canis Fotografie is onderhevig aan auteursrechten. De foto’s blijven hierdoor ook eigendom van Canis Fotografie. Bij de betaling van een fotoshoot koop je als klant het recht om de foto’s en de advertenties af te drukken en te gebruiken voor persoonlijke doeleinden. Wanneer de foto’s gebruikt worden voor commerciële doeleinden zonder een gepaste vergoeding voor Canis Fotografie kunnen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.

CANIS FOTOGRAFIE

Lie Van Opstal

Schaapsdries 19

2260 Westerlo

Tel.: +32 (0)495 71 35 52

e-mail: info@canis-fotografie.be

BTW BE 0675.939.649