Algemene voorwaarden Canis Fotografie

Alle foto’s en advertenties gemaakt door Canis Fotografie kunnen steeds gepubliceerd worden op onze website, Facebookpagina en Instagram. Indien u dit liever niet heeft, gelieve ons hier dan van op de hoogte te stellen.

Het aantal geleverde foto’s is ondermeer afhankelijk van de duur van de fotoshoot en kan hierdoor helaas niet op voorhand vastgelegd worden.

Uit alle foto’s die gemaakt zijn tijdens de fotoshoot wordt er een selectie door Canis fotografie gemaakt. Deze foto’s worden vervolgens bewerkt. De foto’s die deze selectie niet hebben gehaald, kunnen onder geen beding verkregen worden.

Al het werk van Canis Fotografie is onderhevig aan auteursrechten. De foto’s blijven hierdoor ook eigendom van Canis Fotografie. Bij de betaling van een fotoshoot koop je als klant het recht om de foto’s en de advertenties af te drukken en te gebruiken voor persoonlijke doeleinden. Wanneer de foto’s gebruikt worden voor commerciële doeleinden zonder een gepaste vergoeding voor Canis Fotografie kunnen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.

CANIS FOTOGRAFIE

Lie Van Opstal

Smissenhoekstraat 18

2260 Westerlo

Tel.: +32 (0)495 71 35 52

e-mail: info@canis-fotografie.be

BTW BE 0675.939.649