Artwork

Artwork

Alle gekozen foto’s ontvang je digitaal in webformaat en in hoge resolutie. Deze laatste zijn geschikt voor afdrukken. Geen idee wat er allemaal mogelijk is of waar je dit zou kunnen bestellen? We helpen je hier mee verder.

Wil je dat de foto’s echt tot zijn recht komen? Dan kan je ervoor kiezen om via ons afdrukken, een canvas of andere fotoproducten van hoge kwaliteit, afgedrukt bij een professioneel fotolabo te bestellen.

Afdrukken

Heb je gekozen voor het pakket Semper Fidelis of Excelsius? Dan ontvang je standaard van alle gekozen beelden de afdrukken en een USB-stick. 

Had je deze toch graag bijbesteld, is dit zeker mogelijk. 

Een pakket met USB-stick kan aangekocht worden vanaf 6 afdrukken (15 x 23 cm) voor 38 euro. 

Wil je dit van meerdere foto’s of een groter formaat, geef dan gerust een seintje. Dit kan tot een grootte van 30 x 45 cm.

 

 

Canvas

Laat de foto volledig tot zijn recht komen in groot formaat en kies voor een afdruk op canvas. 

Een canvas is steeds mat qua afwerking.

 

 

Hier heb je de keuze tussen een dikte van 2 cm of 4 cm. Er kan ook gekozen worden voor een omlijsting / kader. Dit kan in de kleuren zwart of blank hout. Bij de canvas wordt steeds een ophangsysteem bijgevoegd.

 

 

Er zijn verschillende formaten mogelijk, tot 300 cm. Hieronder een voorbeeld van de meest gekozen formaten;

 

Dikte frame 2 cm:

  • 100 x 70 cm: 91 euro

  • 50 x 70 cm: 62 euro

  • 30 x 40 cm: 45 euro

Dikte frame 4 cm:

  • 100 x 70 cm: 114 euro

  • 50 x 70 cm: 77 euro

  • 30 x 40 cm: 55 euro

Indien je graag een groter of kleiner formaat wenst, kan je dit altijd opvragen.

 

Voor een kader / omlijsting dien je rekening te houden met een meerkost van min. 20 euro. Wil je een zwarte kader voor de canvas van 100 cm, bedraagt de meerkost 35 euro, voor een houten kader van 100 cm bedraagt deze 44 euro.

Album / Foliobox

Qua album zijn er ook enkele opties. Waar we zelf fan van zijn, is de folio box. Dit is een handgemaakte doos in een afwerking naar keuze. Dit kan een linnenstof zijn, lederlook, fluweel en dit in allerlei kleuren. Dus helemaal naar je eigen smaak of interieur te kiezen want deze staat zeer mooi op de kast of bijzettafel. Zo heb je de foto’s bij je en liggen ze niet op zolder of achteraan in één of andere kast in een verloren hoekje. 

Alle foto’s zitten in deze box afzonderlijk in, in een passepartout. Dit zijn stevige kaarten (van 4 mm dikte). Deze kan je dan ook afzonderlijk bijvoorbeeld rechtzetten en op deze manier is van foto wisselen. 

Voor een grootte van 20 x 25 cm, voor 10 foto’s bedraagt dit 95 euro. 

Voor een stevig album van 20 x 30 cm (ongeveer A4 formaat), op dik papier voor 10 foto’s, bedraagt dit 95 euro. Let wel, hier gaan de verticale foto’s dan minder in tot hun recht komen. hier bedoelen we mee dat bij de foliobox er geen verlies is qua grootte van de beelden aangezien sommige foto’s in een album verticaal en andere horizontaal staan. Dit ga je bij een album dan wel hebben met de verticale foto’s aangezien ze dan kleiner dienen afgedrukt te worden.